Opslagstavlen

Kære forældre og elever

Da mange klasser døjer med lus lige nu, har vi besluttet at holde en stor lusedag.

Fredag d. 20 oktober skal alle børn kæmmes og tjekkes for lus der hjemme, så vi kan komme de små bæster til livs. Og alle kan møde efter en velfortjent efterårsferie - helt lusefri.

Tjek www.luseguiden.dk for gode råd.

Mvh.
    Ledelsen på Brøndbyøster skole

Peter Leerbech Mortensen den 12-10-2017
  • Ansøgningsskema til julekurv 2017

Der kan nu hentes ansøgningsskema på skolens kontor til julekurv julen 2017

Ansøgningsskemaet skal hentes på skolens kontor  fra den 22 september og frem til den 25 oktober 2017 i tidsrummet fra kl. 8.00 til  kl. 15.00

Charlotte Wenneke
    Brøndbyøster skole/SFO

Charlotte Wenneke den 20-09-2017
    Velkommen til Brøndby kommune

Tryk på linket : http://ipaper.mediehusdanmark.dk/BrondbyKommune/

Charlotte Wilkens den 31-08-2017
  • Nu starter sæsonen i GAME op igen og i den forbindelse vil vi gerne invitere jer til at sende jeres børn afsted!
    Alle børn og unge i Brøndby med et hjerte, der banker for gadeidræt kan se frem til GRATIS, ugentlige træninger i street basket, når GAMEs frivillige Playmakere starter sæsonen op igen efter sommeren.
    Hver uge kan børn og unge mellem 8 og 16 år komme og prøve kræfter med gadeidrætten. GAMEs seje frivillige Playmakere står klar til at afvikle en fed træning, og det er gratis!
    I Brøndby har GAME ugentlige træninger i:
    Street basket: Mandag, Multibanen ved Brøndby Nord vej 92, kl. 16:30-18:00
    Det er IKKE et krav at være medlem af GAME for at deltage i de ugentligte træninger – man skal bare møde op og være frisk på at dyrke en masse gadeidræt!
    Hvis man til gengæld har lyst til at deltage i GAME Finals 2017 som finder sted i Streetmekka i København d. 26 august, skal man melde sig ind i GAME. Det koster en 50’er og man får en fed medlemsgave med i købet.
    Vi håber rigtig meget at I vil sprede ordet om GAMEs træninger, og være med til at få så mange børn som muligt til at dyrke gadeidræt på asfalten i Brøndby!
     De bedste hilsner

Nicoline Løkke Olesen
    Junior projektkoordinator, GAME

t:  (+45) 7020 8323
    e: [email protected]
    w:  www.gamedenmark.org

GAME Denmark
    Enghavevej 82 D
    DK-2450 København SV

GAME er gadeidræt og gadekultur. Vil du være med?
    www.facebook.com/gamedenmark

Charlotte Wenneke den 16-08-2017