Opslagstavlen

• Kære forældre i 4 og 5. klasse (som berøres af svømmeundervisning på Nørregård)

Vedrørende den aflyste svømmeundervisning fredag morgen 5. januar 2018 på Nørregård, må vi beklage, at der ikke er lagt besked på forældreintra. Fremadrettet skal vi nok sørge for at kommunikerer aflysninger eller andet ud, så hurtigt som muligt.  Desværre kan man ved sygdom, først melde ud den pågældende morgen. Skemaændringer for dagen, er altid klar kl. 7.00 hver morgen.

Vi vil opfordre alle forældre at man under generelle indstillinger i eget forældreintra, tilføjer sit mobilnummer. Så vil man modtage en sms, så snart der er nye beskeder i forældreintra og på opslagstavlen. (forsiden)

Skolens administration

Jeanette Francés Kenny

Jeanette Francés Borgen Kenny den 05-01-2018
    Opstart i Brøndbyøster børnekor  - se vedhæftet fil
    Charlotte Wenneke den 12-06-2018
    Kære forældre
    Da vi har modtaget nogle klager over smidt affald på Lindeager - vil vi opfordre til, at I taler med jeres børn om dette problem.
    Det opstår, når 7. - 9.klasseeleverne forlader skolens område i frikvartererne.

På forhånd tak...
    Skolens ledelse
    Torben Schou Malmros den 09-05-2018
  • Til 9 klasses elever og  forældre .

Hermed information vedrørende afgangsprøverne , udtræksfag , sidste skoledag og dimission for 9 årgang  på Brøndbyøster skole.

De skriftlige afgangsprøver  afholdes fra  d. 2 maj til d. 14 maj 2018
    De mundtlige prøver afholdes fra d. 1 juni til 26 juni 2018
    Sidste skoledag er 30 maj 2018
    Dimissionen afholdes d. 27 juni fra  kl. 18.30 til 20.00
    Udtræksfagene er vedhæftet.

Og på gensyn

Torben Schou Malmros
    Viceskoleleder

Charlotte Wenneke den 23-04-2018

Kære forældre

I behøver heldigvis ikke sende en ko med jeres barn i skole, for at få frisk mælk:) - så har du allerede abonnement på skolemælk, behøver du ikke læse videre!

Mælk er næring til læring, gør en sund madpakke komplet og giver energi til en lang skoledag.

Som forælder kan du være med til at holde fast i gode spise- og drikkevaner.

Bestil skolemælken her: http://www.skolemaelk.dk/foraeldre/netbutik/login/ - hvor du også kan læse mere om levering, sund mad og meget mere.

Skolemælk

MEJERIERNES SKOLEMÆLKSORDNING